About

Dancers

Contact

  • CATEGORIES

WANT TO BECOME A FASHION COMPOSER?

This site uses cookies to provide web functionality and performance measurement.   Got it

Founders for ELLE

Founders for ELLE
Lisa Goudsmit.

Keuzestress. Het overkomt ons allemaal weleens: niet weten welke pindakaas je in de supermarkt moet kopen (zó veel soorten!), maar ook niet wie je moet volgen of wat je moet kijken. Zeker online zorgen algoritmes ervoor dat we in een beperkte internetbubbel leven en overzie je niet altijd het aanbod, of wat voor goeds er aan de andere kant van de bubbel ligt. 

Welke films, series en podcast zijn nou écht je tijd waard? Wie moet je volgen op YouTube en sociale media? Welke voorstellingen en optredens zijn een must see? Vanaf nu wijzen we je de weg door het culturele bos én het Wereldwijde Web via de tiplijsten van bekende en minder bekende Nederlanders. Pak pen en papier.

The Fashion Composers
De aftrap van deze rubriek wordt gedaan door Hannah de Klein en Pascalle Paerel. Deze ballerina's van Het Nationale Ballet zijn als The Fashion Composers een multi-inzetbaar creatief duo. Zo draaien ze als DJ's platen en zijn ze bezig met een modellenbureau voor professionele dansers, zodat deze artiesten ook buiten het podium - namelijk in films, fotoshoots en commercials - hun kwaliteiten kunnen tonen. The Fashion Composers zijn dus als geen ander op de hoogte van wat er speelt in de culturele sector: dit zijn hun tips.